Afgelopen zondag werd de laatste wedstrijd van de Landelijke Straatcompetitie verschoten. Onder zeer koude weersomstandigheden werd in Beuningen (Ov.) de finalewedstrijd verschoten.

Bij de heren deden dit jaar 14 ploegen mee, bij de dames bleef de teller steken op 4. De wedstrijden werden dit jaar verschoten in 6 verschillende regio´s. De zesde wedstrijd werd door winterse weersomstandigheden eerder dit jaar afgelast.

 

Dames

Dit jaar viel de deelname bij de damesteams ietwat tegen. Met vier teams werd de competitie gestart. Kluppelshuizen, de Kogeltjes, HKV en Respelhoek gingen de strijd met elkaar aan.

De dames van HKV wisten de titel voor zich op te eisen. Op de tweede plaats eindigde het team van Respelhoek en het podium werd compleet doordat Kluppelhuizen de derde plaats wist te bemachtigen. De dames van de Kogeltjes, een combinatieteam van verschillende kogelwerpverenigingen, eindigden op de vierde en laatste plaats.

 

vlnr._Kluppelshuizen_HKV_Respelhoek

 

Heren

Bij de heren verschenen dit jaar 14 teams aan de start. Voorafgaand aan de laatste wedstrijd in Beuningen was al duidelijk dat de heren van Nooit Gedacht er met de titel vandoor zouden gaan, net als vorig jaar. Met een derde plaats tijdens de laatste wedstrijd was de titel voor de heren uit Noord Deurningen dan ook zeker. Op de tweede plaats eindigde het team van Klein Dochteren. Beuningen, die de laatste wedstrijd wist te winnen, eindigde op een keurige derde plaats.

 

vlnr._Beuningen_Nooit_Gedacht_Klein_Dochteren