De NKB cupfinale straat was zaterdag 6 juli bij KV Klein Dochteren in Lochem
Bij clubgebouw KV Klein Dochteren “Bethel” was de verzorging goed in orde. Voldoende begeleiders, verkeersregelaars en een fijne kantine.
Het weer was prima, voor een fijne dag klootschieten.

10:00 uur Dames KV. Vooruitzicht- KV. Niej Haarbig
Dit was een zeer spannende wedstrijd  waarbij KV Vooruitzicht  de eerste wedstrijd met 1 schot verschil heeft gewonnen. Maar in de tweede wedstrijd was het super spannend. En ging het gelijk op tot het eind. Het laatste schot van jeanique was bepalend, ze schoot voorbij KV Niej haarbig. Daarom gaat de winst naar KV Vooruitzicht met 2-0.

11:00 uur Dames Veteranen HKV 1- KV. Oud Ootmarsum
Ook bij de dames veteranen waren de wedstrijden zeer spannend de eerste ronde wist KV Oud Ootmarsum te winnen op meters. De tweede wedstrijd schoot HKV 1 beter en won met 1 schot verschil. Toen de beslisings ronde was super spannend, deze heeft HKV gewonnen  met 1,8 meter verschil.

12:00 uur Heren veteranen. Noord Berghuizen- Nooit Gedacht 1
Ook bij de heren veteranen was het erg spannend. De eerste ronde won Noord Berghuizen. De tweede wedstrijd wist KV Nooit Gedacht te winnen zo stond het 1-1 en was een beslissingswedstrijd nodig. Hier ging Nooit Gedacht er met de winst vandoor. 1-2 in voordeel van Nooit Gedacht.

13:00 uur Jeugd KV. Vooruitzicht- KV. Oud Ootmarsum
De eerste wedstrijd werd met een schot gewonnen door Oud Ootmarsum. Ook de Tweede wedstrijd bij de jeugd werd ook gewonnen door KV Oud Ootmarsum.  2-0 winst Voor KV Oud Ootmarsum.

14:00 uur Heren Beuningen – Nooit Gedacht
Ook bij de heren was het een super spannende finale. De eerste wedstrijd kwam Beuningen halverwege de wedstrijd bijna 1 schot voor. Maar KV Nooit Gedacht kwam door een perfect schot weer terug in de wedstrijd. Het blijft spannend tot het eind. De eerste ronde is gewonnen door Kv Beuningen.  De tweede ronde stond na 9 schoten KV Nooit Gedacht bijna een schot voor. En leek het erop dat er een beslissing zou komen. Maar door een perfecte  laatste schot van bas gaat de winst naar KV Beuningen.