Vandaag zijn alle sporters die meedoen aan de Grolsch Champions Tour, onderdeel straat, afgereisd naar het Drentse Fort. Hier werden de derde en vierde wedstrijd georganiseerd door de vereniging EDKV Fort. De koffie stond om half 9 al klaar, omdat de dames vandaag als eersten startten. De heren, jongens en meiden volgden. De straat was prima bespeelbaar, de afstanden duidelijk aangegeven met mooie afstandsbordjes.

Mark Muntel van KV Lattrop Breklenkamp heeft vandaag het dagrecord gegooid; 7 schoten en 146.40 over de 1000 meter, een schot beter dan bij de eerste en tweede wedstrijd in Baak. Bij de dames was Silke Tulk de beste van de dag; 9 schoten en 70 meter. Bauke Johannink won vandaag bij de jongens in 9 schoten en 34.60 meter, Kim Groener won bij de meisjes in 11 schoten en 99,50 meter.

Zaterdag 13 januari zullen de twee laatste Grolsch Champions Tour Straatwedstrijden worden gegooid bij K.V. Beuningen in Overijssel. Hierna zullen de prijzen worden verdeeld, alsmede de tickets voor de King & Queen of the Roads.

Uitslag derde wedstrijd Grolsch Champions Tour straat

Downloaden (PDF, 47KB)

Uitslag vierde wedstrijd Grolsch Champions Tour straat

Downloaden (PDF, 47KB)

Stand na vier wedstrijden Grolsch Champions Tour straat

Downloaden (PDF, 46KB)