Op zaterdag 11 juni organiseren wij tijdens het NK junioren een examen dag voor klootschieters die met minimale begeleiding scheidsrechter kunnen worden.
Wij verwachten dat alleen sporters en begeleiders die al ruime ervaring hebben, op de onderdelen straat & veld en dan zowel nationaal als internationaal, kunnen slagen.
De enige toelatingseis op deze zaterdag is een voldoende voor de theorietoets die je op donderdag 1 juni of op dinsdag 6 juni kunt maken. Geen herkansingen.
Gezakt? Geen examen op 11 juni.

“Is er dan vanuit de bond helemaal geen begeleiding?”

Minimaal! Wij overladen je na je inschrijving met heel veel theorie. Tijdens je thuisstudie mag je ons natuurlijk altijd bellen, appen en/of mailen met vragen.Én je mag op zaterdag 27 mei van 9.30 tot circa 15.30 uur een dagje reglementen & communicatie in de theorie en in de praktijk oefenen, samen met andere deelnemers.Zo weet je een beetje waarop wij zullen gaan toetsen op zaterdag 11 juni. Wij zorgen voor de lunch.

Meer informatie of aanmelden via marjo@puurstandbouw.nl of 06-20412927.Aanmelden kan tot en met vrijdag 12 mei, dus wacht niet te lang!