Beste klootschieters,Oud NKB vereniging K.S.V Stuifzand bestond in 2021 40 jaar. Door alle Corona perikelen hebben zij net als vele andere clubs dit jubileum nog niet de juiste aandacht kunnen geven.Nu wil K.S.V Stuifzand een “Open Nederlands Kampioenschap” klootschieten organiseren op de TT baan te Assen!Dit zou plaats moeten vinden op zaterdag 22 oktober 2022.Om dit te kunnen realiseren is het belangrijk om vooraf te inventarissen of hier überhaupt animo voor is.Iedereen die geïnteresseerd is en dit toernooi graag zou willen gooien wordt dan ook gevraagd om een mail te sturen naar het volgende adres: melvin_stuifzand@live.nl

Geef in de mail duidelijk aan het verwachte aantal teams dat mee zou willen doen en dan ook de voorkeur voor welke klasse, denk hier aan; Heren, Mix, Dames of 55+.  De inventarisatie moet voor 10 april afgerond zijn, dus een spoedige reactie is gewenst.

Let op: dit is slechts een inventarisatie. Indien zich niet genoeg teams aanmelden tijdens de inventarisatie fase zal het toernooi niet doorgaan!