Training Harry Dost

Vrijdag 8 mei hebben een groot aantal sporters kennis gemaakt met de trainingsstijl van Harry Dost. Dost, bekend als fysieke trainer van FC Twente, heeft zich verdiept in de klootschiettechnieken en hier bijpassende trainingen voor geschreven. De klootschieters waren te gast bij atletiekvereniging AC-TION waar Dost onder andere een bestuurlijke taak heeft.

Hardlopen, buikspieroefeningen, loopoefeningen en balansoefeningen stonden op het programma voor de grote groep enthousiaste klootschieters. Door deze trainingen hoopt de trainingsgroep de sporters optimaal voor te bereiden op het EK van 2016. In de aanloop naar het EK zal Harry Dost nog een aantal trainingen verzorgen. Dit, in combinatie met het trainen onder leiding van een fysiotherapeut, zal de sporters een goede voorbereiding geven voor het komende EK.

Zowel de sporters, begeleiders als trainingscommissie kijken terug op een geslaagde avond met nieuwe, inspirerende trainingsactiviteiten en kijken uit naar de vervolgtrainingen.Training Harry Dost
Training Harry Dost