In de Ereklasse had Ons Streven nog 2 punten nodig om op eigen kracht het kampioenschap binnen te halen. Een 0-3 overwinning op Oud Ootmarsum zorgde voor prolongatie van de titel. Voor het derde jaar op rij bleef konden de klokken in Tilligte worden geluid. In de hoofdklasse haalde De Brink op de voorlaatste wedstrijd ook de titel binnen en mag volgend jaar weer aantreden in de Ereklasse.

Door een 0-3 overwinning op Oud Ootmarsum wist Ons Streven uit Tilligte voor het derde jaar op rij de felbegeerde Landelijke Veldcompetitie in de Ereklasse te winnen. Met nog 1 wedstrijd te gaan kan Ons Streven niet meer worden ingehaald door Steeds Vooruit dat zelf een puntje liet liggen tegen Beuningen. Ons Streven heeft hierdoor dit jaar de dubbel gepakt, want ze behaalden ook al de eerste plaats in de Landelijke Straatcompetitie.

In de Hoofdklasse wisten de heren van De Brink eenvoudig te winnen van Hertme en hierdoor de titel binnen te halen. Na een afwezigheid van een jaar keert De Brink volgend seizoen weer terug op het hoogste niveau.

Op de foto het kampioensteam van Ons Streven met:

Voorste rij: v.l.n.r.  Mark ten Dam – Melle Analbers – Jelle ten Dam. Achter v.l.n.r.  Luuk ten Dam – Bjorn ten Dam – Raymond Borggreve en Jan ten Dam (leider).