Zondag 24 april stond de kampioenswedstrijd van Ons Streven 1 op het programma tegen de Toekomst 1. Twee punten waren bij aanvang voldoende voor Ons Streven om de titel te prolongeren. Bij het losschot pakte Ons Streven meteen een voorsprong van 10m. Echter het volgende schot was matig en de Toekomst kon de voorsprong pakken. De Toekomst vervolgde dit met meerdere lange schoten en Ons Streven bleef telkens enkele meters achter. Echter in het een na laatste schot van de Toekomst was matig en Ons Streven pakte een voorsprong van bijna 20m. Dit was voldoende voor Luuk ten Dam om het eerste punt binnen te halen.
De tweede ronde pakte de Toekomst een voorsprong bij het losschot, maar langzaam liep Ons Streven elk schot enkele meters uit. Uiteindelijk was het aan Jelle ten Dam om het kampioenspunt van Ons Streven binnen te halen en deed dat naar verwachting. De ronde werd met 50m verschil door Ons Streven gewonnen.
In de laatste ronde was het stuivertje wisselen, maar uiteindelijk liep Ons Streven langzaam weg van de Toekomst. Raymond Borggreve liet deze ronde nog even zien dat hij ondanks zijn leeftijd nog zeer lange schoten kan produceren en niet onder doet voor de jeugdige teamgenoten.
Nadat ook het derde punt binnen werd gehaald, kon het feest beginnen voor Ons Streven. Het kampionsteam van dit jaar bestaat uit; Raymond Borggreve, Bjorn ten Dam, Luuk ten Dam, Melle Analbers, Jelle ten Dam, Mark ten Dam, reserves Jordy Tijink, Rick Rekers , Jan Willem Veldhuis en leider Jan ten Dam.