Image and video hosting by TinyPic

 

zondag 28 augustus stonden de cupfinales straat op het programma in het Gelderse Vorden. 
Zowel de jeugd, senioren als veteranen gooiden deze dag de finalerondes.

’s Ochtends was het aan de veteranen om het spits af te bijten.
Bij de heren stonden de teams van Nooit Gedacht en Berghuizen tegenover elkaar om uit te vechten wie het sterkst was. Uiteindelijk won Noord Berghuizen de cup bij de heren veteranen.

 

Image and video hosting by TinyPic

Bij de dames stonden Oud Ootmarsum 2 en de dames van Huier 1 tegenover elkaar.
Dat de teams aan elkaar te wagen waren, bleek uit het feit dat de wedstrijd drie rondes nodig had om uiteindelijk een winnaar aan te kunnen wijzen. Het winnende team werd uiteindelijk het team van Oud Ootmarsum. Zij versloegen de dames van de Huier op de meters.
Bij de senioren dames waren het Zwolle 1 en Huier 1 die in de finale stonden. Het team van de Huier wist in twee rondes af te rekenen met de dames van Zwolle. Evenals vorig jaar gingen de dames uit Geesteren met de beker naar huis.
Na de damesfinale waren de jeugdteams aan de beurt. Zwolle 1 en Mander 1 stonden in de finale van de straatcup en maakten er een spannende wedstrijd van. De teams bleken aan elkaar gewaagd maar uiteindelijk won Mander 1 op meters van de jeugd van Zwolle.

 

Image and video hosting by TinyPic

 

De herenfinale ging dit jaar tussen de Meulewieke Smilde 1 en Niej Haarbig 1.
Deze heren hebben in de voorgaande rondes afgerekend met niet de minste tegenstanders en stonden dus verdiend in de finale.
In de eerste twee rondes waren de teams zeer aan elkaar gewaagd en werden de punten verdeeld. Met allebei één punt werd er een derde ronde gespeeld. Hier nam de Meulewieke Smilde 1 al snel een brutale voorsprong, die achteraf niet meer in te halen bleek door Niej Haarbig 1.
De heren uit Drenthe wonnen de Straatcup 2011 met twee schoten verschil en gingen met de grote beker naar huis.
De organisatie was in handen van K.V. Warnsveld en zij kunnen terugkijken op geslaagde cupfinales. Over twee weken wordt in Lattrop-Breklenkamp gestreden om de veldcup 2011.

 

Image and video hosting by TinyPic