Vandaag stond de eerste halve finale van het Nederlandse team op de agenda.
Silke Tulk zou om 15.00 uur Ierse tijd moeten starten; het werd uiteindelijk 16.30 uur voordat er gestart werd.

Silke gooide tegen Kelly Mallon en Emma Fitzpatrick. Voor Emma was het haar eerste optreden in de Queen of the Roads, Kelly en Silke kennen de straat inmiddels goed.
In de bochten kon Emma nog goed meekomen; later haakte ze snel af. Ze is halverwege de wedstrijd gestopt met haar wedstrijd. De wedstrijd ging toen nog tussen Silke en Kelly. Kelly maakte iets meer fouten dan Silke en zo kon de Nederlandse op een schot voorsprong komen. Deze voorsprong was het volgende schot alweer weg omdat Silke een iets minder schot had dan haar Ierse concurrent. Hierna herpakte Tulk zich weer en haar voorsprong groeide en groeide. Mallon begon onder haar niveau te gooien en maakte missers die ze anders nooit maakt. Uiteindelijk is de wedstrijd niet uitgegooid; Kelly Mallon heeft één schot voor het einde van de wedstrijd ‘de handdoek in de ring gegooid’ en opgegeven.

Morgen staat de halve finale voor Harold Dolleman op de agenda. Hij zou oorspronkelijk tegen Aiden Murphy en Cathal Toal.  Toal heeft echter door een blessure besloten niet mee te gooien. Harold heeft dus een onderonsje met de Ierse Murphy. Collage