Op de bijgesloten foto’s zien jullie Merian Halleriet, Rob Zweers, Elsbeth Wissink, Bennie Nijhuis, Rens Meijer, René Nieuwhuis, Willy van Es, Christel Hogt en Sascha Kreft (de negen nieuwe scheidsrechters van de NKB) en Wilfried Zieverink, Saskia en Marjo Wiegers namens de opleidingscommissie van de NKB.
foto 3
Afgelopen zondag hebben ze tijdens het NK junioren hun praktijkexamen gedaan. Afgelopen woensdag hadden ze al het theorie-examen communicatie en de reglemententoets gehad. Helaas moesten zondagochtend twee deelnemers nog een herexamen communicatie doen,  maar voordat ze aan de start verschenen haalden zij beide een dikke 10!
Ze hebben een cursus gehad van vier avonden, 1 zaterdag en ze hebben stage gelopen bij een erkende scheidsrechter.
Tijdens de cursus is er naast de theorie ook bewust extra aandacht aan de praktijk geschonken, zodat de scheidsrechters vol vertrouwen aan hun nieuwe taak kunnen beginnen.
foto 1
Wij willen bij deze dus nogmaals de oproep doen, om je aan te melden voor de scheidsrechterscursus. Dit kan heel makkelijk door een e-mail te sturen naar de opleidingscommissie (marjo_wiegers@yahoo.com) of te bellen met 06-20412927.
foto 2