Het herenteam van K.V. Nooit Gedacht is er zondag 29 maart in geslaagd om Nederlands kampioen straat te worden van de Nederlandse Klootschietbond.
Bij de heren stonden dit jaar 16 teams aan de start. Teams uit Drenthe, Twente, de IJsselstreek en de Achterhoek waren vertegenwoordigd in de Landelijke Straatcompetitie en gingen met elkaar de strijd aan om de nationale titel. De heren van K.V. Nooit Gedacht stonden voorafgaand aan de laatste wedstrijd zes punten voor op hun naaste concurrent K.V. Beuningen. Op de slotdag gaven ze deze voorsprong niet weg. In een spannende strijd wonnen ze het rechtstreekse duel met hun directe concurrenten uit Beuningen met 11 meter. Dit bleek tevens voldoende voor de vierde dagzege van Nooit Gedacht. Met een voorsprong van 7 punten en 13 schoten op de nummer twee werd het kampioenschap binnen gehaald en mocht aanvoerder Arjan Hassink de schaal in ontvangst nemen.
K.V. Beuningen, de winnaar van vorig jaar, werd tweede, terwijl de heren van K.V. Oud-Ootmarsum de derde plaats behaalden.

Op de foto staand vlnr. Rutger Johannink, Jeroen Meijer en Hans Stevelink. Gehurkt vlnr. Rene Oude Griep en Arjan Hassink.