Zondag 30 juni zijn onder schitterende weersomstandigheden de finales om de NKB Veldcup verschoten. De finalewedstrijden vonden plaats op de Haarleheidebaan in Reutum. In totaal streden 6 teams, in drie klassen, om dezefelbegeerde titel. De veteranen begonnen ‘s ochtends, gevolgd door de junioren en vervolgens de heren senioren.

Bij de veteranen waren het wederom Oud Ootmarsum en Mander die de strijd tegen elkaar aanbonden. De wedstrijd begon met twee uitstekende schoten van beide kanten waarbij Mander ca. 10 meter voorsprong had. Vervolgens ging de strijd aanvankelijk gelijk op echter gaandeweg de eerste ronde wist Mander de voorsprong uiteindelijk uit te bouwen tot ca. 40 meter. Ook de tweede ronde schoten de heren van Mander een uitstekende wedstrijd en wisten ook deze te winnen met ca. 30 meter voorsprong.  Hiermee is Mander de terechte winnaar van de felbegeerde NKB Veldcup. Het team van Mander bestaat uit: Robert Meijer, Rene Blankenvoort, Paul Bels, Richard Blankenvoort en Jos Blankenvoort.

Bij de junioren ging de finale tussen Beuningen en Vooruitzicht uit Oldenzaal. Het werd aanvankelijk een wedstrijd met twee gezichten. De eerste ronde begon Beuningen goed en wist gestaag een voorsprong uit te bouwen tot uiteindelijk bijna een half schot. De tweede ronde waren de rollen omgekeerd en dus moest er een beslissingsronde komen. Hierin wist Vooruitzicht de goede vorm van de tweede ronde vast te houden en won uiteindelijk verdiend met ca. 40 meter voorsprong. Het team van Vooruitzicht bestaat uit de schutters: Mirco Breuker, Bohdi Vos, Edwin Berging en Luc Mensink.

Ook bij de senioren ging de wedstrijd tussen Beuningen en Vooruitzicht uit Oldenzaal. Het favoriete Beuningen begon gelijk met een formidabel eerste schot en bouwde deze voorsprong uit tot ruim 1 schot. Ook in de tweede ronde was het talentvolle team van Beuningen duidelijk de betere en wist ook deze ronde nu met een half schot voorsprong te winnen. De beker ging dus mee naar Beuningen dat een maatje te groot was voor Vooruitzicht. Het succesvolle team van Beuningen bestaat uit: Luuk Zanderink, William Hobbelink, Gijs Senger en Bas Senger.