Zaterdag 7 juli 2018 zijn de NKB-straatcupfinales gegooid bij KV Steeds Verder te Elim.
In diverse klassen werden er wedstrijden gehouden.
Alle foto’s van de finaledag vindt u hier

Dames veteranen
Bij de dames veteranen stonden KV Oud-Ootmarsum en HKV tegenover elkaar. Zij begonnen de wedstrijddag om half 10. Oud Ootmarsum moest gedurende de wedstrijd haar meerdere erkennen in de dames van HKV uit Hengelo. Het was de tweede overwinning op rij voor de dames uit Hengelo.

Heren veteranen
Bij de heren stonden KV Albergen en KV Niej Haarbig in de finale. De heren uit Albergen verloren vorig jaar de NKB-cup finale van KV Noord Berghuizen. Dit jaar hadden de heren uit Albergen maar één missie, het winnen van de NKB straatcup. Uiteidenlijk lukte dat dit jaar ook. De cup ging mee naar Albergen!

Jeugd
Bij de jeugd stonden de teams van KV Beuningen en KV Nooit Gedacht in de finale. Kim Groener deed als enig meisje mee in de juniorenfinale, al een knappe prestatie! De jeugd uit Nooit Gedacht was net iets sterker dan de jeugd uit Beuningen. Een terechte overwinning.

Dames
De dames van KV de Veldhoek stonden in de finale tegenover de dames van KV Zwolle. KV Zwolle was de winnaar van de NKB-cup van vorig jaar, de dames van Veldhoek hadden in 2016 de NKB-cup gewonnen. Een op voorhand spannende wedstrijd dus. Dit bleek ook tijdens de wedstrijd. Het laatste schot moest ieder punt de beslissing brengen. De dames uit Zwolle besloten de wedstrijd met de prolongatie van hun titel.

Heren
Bij de heren stonden KV Mander en KV Oud Ootmarsum tegenover elkaar. Dit jaar waren er dus twee nieuwe teams, dus ook een nieuwe winnaar. De heren van KV Mander waren op een missie. Zij wilden alle teamwedstrijden dit jaar winnen. Nadat ze de veldcup en de Landelijke Straatcompetitie al hadden gewonnen, miste deze overwinning nog in hun prijzenkast. Het werd een eenzijdige wedstrijd voor het team uit Mander. Het eerste punt hadden zij vier schoten over, het tweede punt hadden de Mandernaren twee schoten over. De finale werd afgerond met een gewenste uitslag voor de heren uit Mander.