Afgelopen zaterdag, 2 juli, zijn de NKB Cup finales Straat verschoten op het parcours van Kv. Zwolle. Helaas is er alleen een  kort wedstrijdverslag van de heren finale beschikbaar:

De finale werd gespeel door Kv. Kluppelshuizen tegen Kv. Beuningen. Het 1e punt van de wedstrijd was een mooie sterke ronde van beide partijen. Beuningen schoot constant, waardoor ze met 1 schotlengte voorsprong het 1e punt binnen haalden. Het 2e punt begon Kluppelshuizen sterker dan Beuningen en bleef goed schieten. Halverwege werd door een gelukkig schot van Beuningen en een iets mindere van Kluppelshuizen de voorsprong 1 schotlengte in het voordeel van Beuningen. Na 2 rondes was de stand echter weer gelijk en moesten de laatste 4 schoten de doorslag geven. Beuningen trok hierbij met een voorsprong van 40 meter aan het langste eind en heeft daarmee de NKB Cup Straat 2022 binnen gehaald.

Winaar bij de Dames werd Kv. Veldhoek, Kv. Oud Ootmarsum heeft de cup voor Dames Veteranen mee naar huis genomen en bij de Jeugd ging Kv. Reutum er met de winst vandoor. Mander heeft tenslotte de winst bij de Heren Veteranen gepakt, en zoals hierboven beschreven was Kv. Beuningen de winnaar bij de Heren.