Beste klootschieters,

 

Bij deze de uitslag van de 2e loting van de NKB Cup 2013, van afgelopen 22-04-2013. De loting staat in het excel-schema in de bijlage (zowel excel 2007 als excel 2003). Elke categorie staat op een ander tabblad (de tabjes staan onderaan in het excel bestand). In het bestand staan tevens de contactgegevens van de deelnemende teams. De cupkaarten zijn reeds verstuurd naar de thuisspelende teams.

De afgelopen loting omvat de volgende categorien:

 

– loting voor de 3e ronde voor de categorie ‘Heren Straat’;

– loting voor de 2e ronde voor de categorien: ‘Heren Veteranen Straat’, ‘Jeugd Straat’, ‘Dames Straat’, en ‘Heren Veld’.

 

Even een opmerking wat betreft de categorien ‘Heren Veteranen Straat’ en ‘Heren Veld’. In deze categorien zijn in de eerste loting enkel foutjes gemaakt, waardoor we op het verkeerde aantal deelnemers uitkwamen. Dit hebben we geprobeerd op te lossen met een extra loting om zo weer op het goede aantal teams uit te komen. Bij de ‘Heren Veteranen Straat’ is er de wedstrijd “De Gunne 1 – Staphorst 1” geloot, waarna de winnaar uit speelt tegen Klein Dochteren 1. In de categorie ‘Heren Veld’ is er de wedstrijd “De Gunne 1 – Reutum 1” geloot, waarna de winnaar uit speelt tegen Oud Ootmarsum 1.

 

De data waarop de wedstrijdformulieren uiterlijk binnen dienen te zijn staan vermeld op de cupkaarten. Mochten er nog vragen zijn dan hoor ik dit graag.

 

Met vriendelijke groet, namens de BWC,