Om maar met de deur in huis te vallen, we hebben op dit moment een probleem.
We hebben nog maar enkele aanmeldingen voor de scheidsrechters waardoor we een goed wedstrijdverloop tijdens het NK Senioren niet kunnen plannen.
Tijdens een NK zijn er ongeveer 25 scheidsrechters nodig, er hebben zich tot nu toe 6 scheidsrechters aangemeld. Dit betekent dat er vele groepen zonder scheidsrechter op pad zouden moeten gaan. Gevolg is dat een sporter het groepje waarin hij gooit moet gaan begeleiden/schrijven. Dit zal zijn/haar prestatie niet bevorderen. Als bestuur hebben we daarom besloten dat we helaas een radicale maatregel in moeten gaan stellen als zich niet meer scheidsrechters aanmelden. Deze radicale maatregel is het afgelasten van het NK senioren.
Daarom hierbij een oproep aan de sporters, benader scheidsrechters en vraag of ze zich beschikbaar willen stellen voor het begeleiden van een wedstrijd tijdens het aankomende NK Senioren.
Natuurlijk ook de oproep aan scheidsrechters; meld je aan bij de scheidsrechterscommissie (sc@klootschieten.com) zodat we een goede planning voor het NK kunnen maken!