Zondag 25 maart was de finaledag voor de Landelijke Straat Competitie. Deze werd georganiseerd door KV ’t Trefpunt uit Steenderen. Het parcours, ongeveer 5 kilometer lang, lag er prachtig bij en alle teams waren aanwezig. Prima ingrediënten voor een spannende finaledag.

Heren
Bij de heren stond, voorafgaand aan de laatste wedstrijd, KV Ons Streven uit Tillgte bovenaan. KV Mander volgde op een tweede plaats, KV Beuningen stond derde. Omdat de laatste wesdtrijd altijd wordt ingedeeld op stand van de ranglijst, mochten de heren uit Tilligte en Mander als eerste starten. In het onderlinge duel kwam KV Mander als sterkste uit de bus en hierna begon het lange wachten op de einduitslag. KV Zwolle won uiteindelijk de laatste wedstrijd, Mander werd derde en kregen hiermee meer punten dan Ons Streven. In de eindstand gingen ze de heren uit Tilligte met één punt voorbij. Ons Streven werd tweede, KV Beuningen werd derde.

Dames
De dames van KV Beuningen namen het tijdens de finaledag op tegen de dames van de Kernploeg. De kernploeg doet wel mee aan de LSC, maar buiten mededinging. Beuningen stond ruim voor op de nummer twee, KV Kluppelshuizen. Ook de winst van Kluppelshuizen kon geen verandering meer brengen in de eindstand, voor het eerst ging de overwinning bij de dames naar Beuningen. Kluppelshuizen werd tweede, HKV werd derde.

De overige uitslagen staan hieronder vermeld.

Downloaden (PDF, 12KB)

Downloaden (PDF, 9KB)

Downloaden (PDF, 13KB)

Downloaden (PDF, 9KB)

Downloaden (PDF, 9KB)

Downloaden (PDF, 10KB)