20121103_34 small

 

Op zaterdag 3 november 2012 is een sportief publieksevenement gehouden met de naam “Papendal Sport Paradeover”. Het was een sportfeest voor jong en oud met een grote diversiteit aan programmaonderdelen waar de bezoekers naar toe konden en aan mee konden doen: debatten, rondetafelgesprekken, interviews, clinics, sportdemonstraties, muziek, literatuur, documentaires en cabaret. Ook de Nederlandse Klootschietbonden waren hier actief om hun sport te promoten. ‘s Morgens vroeg was reeds een deel van de delegatie afgereisd om de klootmobiel op tijd op zijn plaats te zetten. We hadden een mooi plekje op de atletiekbaan waar we ook de gelegenheid hadden om echt te gooien. De rest van het team met hierbij de jeugdspelers Max Heitkamp, Huub Oude Griep en Jelle Johannink volgden later. Het werd een mooie dag waarbij diverse mensen kennis konden maken met onze mooie sport.

 

Er was natuurlijk ook tijd over om te kijken naar andere sporten of om beroemdheden te ‘spotten’. Want wie was er niet aanwezig op Papendal? Hieronder een lijstje van mensen die wij voorbij hebben zien komen:

ZKH Prins Willem Alexander, Erika Terpstra, Alexander Pechthold, Peter Winnen, Ellen van Langen, Inge de Bruin, Ankie van Grunsven, Andre Kuipers, Peter Blanche, Jochem Uytdehaage, Bart Brentjes, Epke Zonderlang, Andre Bolhuis etc…….

Kortom een geweldige ervaring en hopelijk zijn er weer een aantal mensen enthousiast gemaakt voor het klootschieten.