Onze multifunctionele “Klootmobiel ” is ook in het jaar 2010 regelmatig ingezet als wedstrijd secretariaat tijdens manifestaties en uiteraard bij onze eigen wedstrijden.

Afgelopen jaar is onze klootmobiel voorzien van zeer moderne geluidsapparatuur, zodat de wedstrijd commissie bij het afroepen van de namen zeer duidelijk overkomt.

Onze Sponsor Commissie is door de vele activiteiten van de Nederlandse Klootschiet Bonden, bezig sponsors te werven. Er bestaat nu de mogelijkheid om onze klootmobiel te voorzien van uw eigen reclame-uiting tijdens een wedstrijd. Ook het afspelen van een “jingle” met uw firmanaam tijdens de wedstrijd behoort tot de mogelijkheden.

Des te meer voor ons een zaak om te proberen onze Klootmobiel zoveel als mogelijk de weg op te sturen om reclame te maken, en tevens om onze mooie sport te kunnen promoten.

Heeft u als commissie of vereniging de Klootmobiel nodig, neem dan tijdig contact op met het Bondsbureau, zodat we hem voor u kunnen reserveren.

Frans Hoek lid van K.V. Niej Haarbig, heeft de verantwoordelijkheid op zich genomen voor het onderhoud en vervoer van de klootmobiel.