Vandaag, 13 maart 2016, zijn de laatste Landelijke Straatwedstrijden verschoten bij KV de Huier. In totaal waren er acht damesteams in competitie en zeventien herenteams.

De laatste wedstrijd kon worden gegooid onder prachtige weersomstandigheden. Dit kwam ook het niveau van de wedstrijd ten goede. Onder leiding van een aantal scheidsrechters die praktijkexamen moesten doen vertrokken de teams voor hun ruim 5 kilometer lange parcours.

De dames van KV Zwolle wisten voor de derde keer op rij de eindoverwinning te pakken. Doordat het team van de Kernploeg buiten mededinging van de prijzen meedeed in deze competitie, konden de  Zwolse dames vrij eenvoudig hun titel prolongeren.
KV Respelhoek en KV Kluppelshuizen maakten het onderling nog spannend. Na zeven wedstrijdronden was er een gelijk aantal punten. Ook het aantal schoten was bij beide ploegen gelijk. Het verschil bleek uiteindelijk 72 meter in het voordeel van de dames van Respelhoek te zijn.

De heren van Beuningen wisten de heren van Nooit Gedacht van de troon te stoten. Het verschil met de nummer twee, Ons Streven Tilligte, was drie punten. De winnaars van vorig jaar werden derde.

Dames Zwolle en Heren Beuningen

KV Beuningen (heren) en KV Zwolle (dames); Winnaars LSC 2015-2016

 

Dames, 1, 2 en 3

KV Kluppelhuizen (3e), KV Respelhoek (2e), KV Zwolle (1e)

 

Heren, 1,2 en 3

KV Ons Streven Tilligte, (2e), KV Nooit Gedacht (3e) en KV Beuningen (1e)

 

Downloaden (PDF, 9KB)

Downloaden (PDF, 14KB)

Downloaden (PDF, 10KB)

Downloaden (PDF, 14KB)