Afgelopen woensdag is de groep met Nederlanders aangekomen in Ierland. Zij zijn hier om deel te nemen aan het King and Queen of the Roads festival dat gehouden wordt in Ballincurrig, net boven Cork.

Woensdagmiddag heeft de groep een eerste training gehad op de baan. Voor Lisa Jonkers en Mark Muntel een eerste kennismaking, voor Jos-Bert en Silke een vertrouwde straat.
De eerste training verliep goed. Er werd begonnen bij de start van de heren. De straat is hier opnieuw geasfalteerd wat er toe leidt dat de heren nu makkelijker de eerste bocht kunnen halen. Dit is gunstig voor Jos-Bert die zaterdag zijn halve finale zal spelen.

Verderop zijn er geen wijzigingen aangebracht in de straat. Af en toe is er een kuiltje gedicht met koud asfalt, maar verder is he nog altijd dezelfde ruwe straat als altijd.

Boven hebben Mark, Lisa, Silke en Anke Klöpper (de vrouw die uitkomt voor Duitsland) de kloten opgepakt en hebben naar beneden gegooid. Ook dit verliep prima. De jeugd heeft goed getraind, de dames hebben ook een prima training afgewerkt.

Donderdag heeft de groep nogmaals getraind op de straat. Een optimale voorbereiding is het halve werk..
Bijgevoegd een aantal actiefoto’s van de training op de baan.

 

Jos-Bert vlak voor de No-Play line Jos-Bert vlak na de Big Corner Eerste schot van Silke Eerste schot van Mark Lisa onderweg Lisa onderweg Lisa halfweg Silke in de bocht De vlucht van Mark