Zaterdag 29 augustus zijn de finales gegooid van de NKB-cup straat. Dit jaar werd de finale voor het eerst op zaterdag gegooid in plaats van op zondag. De voorrondes werden in het afgelopen half jaar afgewerkt en op deze finaledag stonden de beste tien teams in de finale. KV Steeds Verder uit Elim was gastheer voor het evenement dat de hele dag duurde. ‘s Ochtends om 10.00 uur werden de eerste wedstrijden gegooid, ‘s middags om 14.00 uur startten de laatste deelnemers.

Heren verteranen
Dit jaar stonden er twee nieuwe teams in de finale. Na vorig jaar Staphorst – Vooruitzicht te hebben gehad als finalepartij, waarbij Staphorst de betere ploeg was, was het dit jaar de beurt aan de heren van K.V. Albergen tegen de heren van K.V. Noord Berghuizen.
De heren van Noord Berghuizen wisten deze wedstrijd te winnen.

DIGITAL CAMERA
Heren veteranen KV Noord Berghuizen

DIGITAL CAMERA
Heren veteranen KV Albergen

Dames veteranen
De dames van HKV en de Huier waren ook nieuwe teams in de finale bij de dames veteranen. De dames van HKV wisten na een leuke wedstrijd de beker mee naar huis te nemen.

DIGITAL CAMERA
Dames veteranen HKV

DIGITAL CAMERA
Dames veteranen KV Huier

Dames
De dames van KV Zwolle stonden vorig jaar ook in de finale. Toen waren ze te sterk voor de dames van Oud-Ootmarsum, dit jaar waren de Almelose dames van Kluppelshuizen de tegenstander. De Zwolse dames waren afgereisd naar Elim met maar één doel en dat was het prolongeren van de cup. Alleen het eerste schot lagen de Zwolse dames achter, de rest van de wedstrijd hebben zij voor gelegen. Een prima overwinning van de dames uit Zwolle en voor de derde keer op rij zijn zij de winnaars van de NKB-cup straat.

KV Zwolle NKB CUp
Dames KV Zwolle: Voor de derde keer op rij wisten de dames de straatcup te winnen.

Junioren
De junioren van K.V. Beuningen en Nooit-Gedacht stonden in hun categorie in de finale. De jongens van Nooit-Gedacht waren op een overwinning gebrand, na het verlies van vorig jaar. Het eerste punt moesten ze helaas afstaan aan hun tegenstander, maar het tweede punt was voor de jongens van Nooit-Gedacht. In de verlenging trokken de jongens uit  Noord-Deurningen dan toch aan het kortste eind en was de winst voor de jeugd uit Beuningen.

Heren
De heren van Beuningen en de Meulewieke uit Smilde maakten er een waar spektakel van in de finale. Beide partijen wisten een punt te winnen waardoor er een verlenging aan de pas moest komen. Dit spannende duel werd uiteindelijk gewonnen door de heren uit Beuningen. Zij volgen hiermee de heren van K.V. Mander op als winnaar van 2014.

KV Beuningen
Heren en jeugd KV Beuningen, beide winnen ze de cup in hun categorie.

DIGITAL CAMERA
Heren K.V. Beuningen & KV De Meulewieke