Kampioen Ereklasse

Met nog een wedstrijd te gaan heeft K.v. Beuningen genoeg voorsprong om zich nu al Nederlands kampioen te mogen noemen van de Landelijke Veld Competitie.
De kersverse kampioen Beuningen moest afgelopen zondag, 1 mei, aantreden tegen de hekkensluiter Noord Berghuizen. Beuningen begon de ronde goed en pakte direct een ruime voorsprong. Al snel was de voorsprong bijna een schot. Uiteindelijk werd de ronde gewonnen met ruim  een schot. De 2e ronde begon Beuningen slapper en daardoor kon Noord Berghuizen lang meekomen. De ronde was echter niet lang spannend en werd ook ruim gewonnen door Beuningen. De laatste ronde deed Noord Berghuizen een uiterste poging om een punt te pakken. Beuningen bleef geconcentreerd door gooien en daardoor wisten ze toch de ronde comfortabel te winnen met bijna een schot.

Ook in de Hoofdklasse is de beslissing gevallen.

Hierin is K.v. Oud Ootmarsum de winnaar geworden, zij zullen dan ook promoveren naar de Ereklasse, welke volgend jaar Hoofdklasse LVC genoemd zal worden zoals is afgestemd op de Algemene Leden Vergadering van de NKB op 2 mei jl. De hoofdklasse zal in seizoen 2022-2023 de 1e Klasse LVC genoemd worden.

In de Overgangsklasse (2e Klasse LVC in seizoen 2022-2023) valt de beslissing op de laatste speeldag, 8 mei aanstaande.

Stemming ALV m.b.t. extra LVC klassen

In het nieuwe seizoen 2022-2023 zullen er 2 nieuwe LVC klassen toegevoegd worden (3e & 4e Klasse LVC). Voordat dit plaats vindt wordt eerst het seizoen 2021-2022 volgens de bestaande regels en eerdere communicatie afgerond. Dit houdt in dat er vanuit de Overgangsklasse 2 teams zullen degraderen terug naar hun afdeling. Vervolgens zal er een promotie wedstrijd tussen de nummer 1 van de KTO en TKC en mogelijk andere afdelingen plaats vinden voor de 8e plek in de Overgangsklasse (de nieuwe 2e Klasse LVC in het nieuwe seizoen). Nadat dit alles is afgerond zullen de 2 nieuwe klassen ingedeeld worden.