De NKB biedt haar afdelingen de mogelijkheid om zelf een website te publiceren. Het beheer van deze website zal ook door de afdeling zelf moeten geschieden. De website wordt kant en klaar ingericht, men hoeft alleen de website te voorzien van actuele inhoud.(nieuwsberichten,uitslagen,fotoalbums)

Men krijgt een draaiboek van waaruit deze taken kunnen worden uitgevoerd. Het beheer is overigens niet moeilijk, als men met een teksverwerker om kan gaan moet dit in principe ook lukken. Nogmaals de belangrijkste taken zullen worden uitgelegd in het draaiboek.
De afdeling kan op deze manier o.a. zelf alle uitslagen en standen verwerken en ook zelf hun eigen nieuws plaatsen. Hiervoor zijn kant en klare modules geinplementeerd die men dus online zelf kan invullen en bewerken. De site wordt geplaatst via een zgn. subdomein via de NKB site. Het adres van de afdelingssite zal er dan alsvolgd uit komen te zien : HTTP://WWW.KLOOTSCHIETEN.COM/

BV. http://www.klootschieten.com/middentwente

Door op bovenstaande link te klikken kunt u zien hoe een afdelingsite er ongeveer uit zal komen te zien. Als u interesse hebt kunt u hierover contact opnemen met de NKB via het contactadres dat op onze site vermeld staat onder vermelding van Eigen afdelingsite’.